26" Asus VW266H

Gedigen bredskjerm fra Asus

26" Asus VW266H
Publisert
Sist oppdatert

Det klassiske bredformatet med bredde og høyde i forholdet 16:10 er fremdeles foretrukket blant den harde kjerne av PC-brukere. Grunnen til dette er ganske enkelt at det er lettere å fokusere på et begrenset utsnitt av synsfeltet, blir det for bredt blir det mange ekstra hode- og øyebevegelser. Dette er også en av grunnene til at mange foretrekker flere skjermer i stedet for én stor, da fokuserer man innenfor gitte rammer og slipper å måtte konstruere imaginære rammer i sitt eget hode.

En skjermoppløsning på 1920 x 1200 gir god plass til alle typer programvinduer, enten det er bildebehandling, video eller regneark. Du får også fint plass til to nettleservinduer ved siden av hverandre, med tilstrekkelig høyde til at du også får med deg selve innholdet på tungt reklamebaserte nettsider.

24-tommere har vært dominerende i utvalget av skjermer med 1920 x 1200 oppløsning, men 26-tommerne (streng tatt bare 25,5) er nå på kraftig frammars. Plassbehovet er ikke så mye større, men du får en mer lettlest skjerm. Du kan også legge deg lenger tilbake i stolen og fremdeles se hva som står der, selv om du ikke er skarpskytter av yrke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.