Falsk Facebook-konkurranse: Tesla blir misbrukt

26.000 nordmenn tror de kan vinne en Tesla på Facebook

Nå er det faktisk på tide å våkne opp ...

NORDMENN LAR SEG LURE: Når noe virker for godt til å være sant, så er det mest sannsynlig det også ... FOTO: Ole Petter Baugerød Stokke
NORDMENN LAR SEG LURE: Når noe virker for godt til å være sant, så er det mest sannsynlig det også ... FOTO: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 18.11.2016 kl. 08.30:

I skrivende stund nærmer antallet nordmenn som har latt seg lure av nok en falsk Facebook-konkurranse svimlende 27.000. Det til tross for at vi allerede torsdag morgen publiserte denne artikkelen for å advare mot at konkurransen er falsk.

Denne gangen er det Tesla som blir misbrukt. At elbil-merket er populært i Norge kommer altså rimelig tydelig frem også i dette tilfellet.

Dinside har den siste tiden omtalt flere tilfeller hvor nordmenn lar seg rive med av falske konkurranser, uten å bruke den lille tiden det tar faktisk å avsløre at konkurransen er falsk.

Men det har tydeligvis ikke hjulpet nevneverdig ...

Blir du lurt, er du lat

Og det er faktisk ekstremt enkelt å se om en konkurranse er falsk eller ikke. Det krever minimalt med innsats fra din side.

Dette står skrevet på den falske Tesla-siden:

«Vinne en helt ny Tesla model S P90D. Vi vil gjerne gjøre noe vilt for en av dere, så nå har du den unike muligheten til å vinne en helt ny Tesla model S P90D Alt du skal gjøre for å delta i konkurransen er:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer