3 nye kameraer fra Canon

Ixus med 10x optisk zoom, samt S95 og SX130 IS

3 nye kameraer fra Canon
Publisert
Sist oppdatert

Canon annonserer i dag sine nye høstprodukter, og blant høydepunktene finner vi en ny toppmodell i Ixus-serien; Ixus 1000 HS, som har fått 10x optisk zoom (36-360mm, f/3,4-5,6) og filming i 1080p HD-oppløsning.

TEST: Canon Ixus 300 HS

Ixus 1000 HS er Canons hittil slankeste kamera med 10x optisk zoom eller mer. Blant nyhetene finner vi en modus for håndholdte nattfotografier, som setter sammen flere bilder til ett bilde med mindre støy og med optimal eksponering.

Kameraet skal også være et råskinn på seriefoto, og med 10 megapikslers oppløsning på bildene, skal det i følge Canon være mulig å fyre av 3,7 bilder i sekundet (dog ukjent hvor lenge denne takten holdes). I testen av Canon Ixus 300 HS lot vi oss også begeistre av supersaktefilmfunksjonen, som også blir å finne i 1000 HS.

Som nevnt kan kameraet ta opp HD-film i 1080p-oppløsning, 24 bilder pr sekund. Du kan også filme i "miniatyrmodus", som gjør forgrunnen og bakgrunnen ekstra uskarpe slik at bildet fremstår som et miniatyrbilde.

Les også: Dette er ikke et miniatyrbilde

Skjermen er 3 tommer stor og i 16:9-format.Salgsstart blir allerede neste måned, med en veiledende prislapp på 3499,-

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer