3. runde: frie tøyler

Publisert
Sist oppdatert

Selve ytelseskampen er nå over og ingen av kandidatene har egentlig most den andre. Netshop-maskinen har kanskje fått litt mer stryk enn vi her hadde trodd på forhånd, og det betyr at Sempron-systemene fremdeles er et meget godt valg i denne prisklassen!

Kabinetter og tilkoblingsmuligheter

Med Netshop, som med sitt litt større kabinett rager over sin motstander, har du altså muligheten til å kunne stappe inn et ATX-kort i ettertid, dersom du skulle finne på å ville bytte. Den luksusen har du ikke med Mamoz sin løsning, men det er ikke akkurat noe nyreslag å snakke om i denne kampen. For en kontorPC er det jo ikke noe problem med et mini-ATX kabinett, og smått er dessuten godt. Mamoz svarer likevel raskt med både kortleser og firewire, bare for å igjen bli parert av Netshops lyd inn og ut i frontpanelet. Begge har også Dual Layer DVD-brennere, så kampen er stadig jevn.

Hvis du av en eller annen grunn har behov for komponent-utgang på maskinen din, så er det noe som følger med Netshop-løsningen.

Tastatur, mus og høyttalere

Standard-pakka med vanlig mus, tastatur og S-100 høyttalere fra Logitech har vi sett en del av i våre PC-tester her på DinSide. Men vi har ikke klaget, for disse komponentene har gitt oss lite hodebry og gjør jobben sin på en helt ok måte. Og når begge nettbutikker stiller klin likt på dette punktet er det hvertfall ikke mulig å kåre noen vinner her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer