3Com OC Wireless 11g

Denne ruteren ser ut som en miniatyrutgave av 3Com sine profesjonelle rack-enheter, men det er mer enn bare utseendet som er med i pakken.

3Com OC Wireless 11g
Publisert
Sist oppdatert

Denne ruteren konsentrerer seg om de å tilby de mest grunnleggende egenskapene som en ruter for hjemmenett/småbedrift skal ha. Her er det ingen ekstra spesialfinesser, ingen ekstra porter eller funksjonalitet som går utover grunnkonseptet.

Ruteren har WAN, 4 svitsjede LAN-porter, to antenner og inngang for strømforsyningen.

Oppsettet gjøres via nettleseren, og ruteren tilbyr en utmerket Wizard som gjør at du får maskinene på nett i løpet av minutter.

I bruk

Ruteren har vært helt stabil de dagene den har vært i bruk, uten antydning til nykker. For et enkelt nettverk uten andre behov enn fildeling og felles tilgang til Internet, blir det ikke enklere enn dette. Da blir ruteren satt opp med valgt tilkobling til Internet (fast eller dynamisk IP eller PPPoE), DHCP for maskinene på nett, og ingen spesielle sikkerhetsforanstaltninger satt på. Dette for å gjøre oppkoblingen så enkel som mulig, før man eventuelt går i gang med tryggere og mer kompliserte løsninger.

Har du behov for mer avanserte løsninger, har ruteren både brannvegg, IP-ruting, portmapping og filtre både for URL og porter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer