3D-skriver til overkommelig pris

Kickstarter-brukerne tar helt av.

3D FOR «ALLE»: The Micro koster under 2000 kroner og er en 3D-skriver myntet på hjemmebrukeren. Foto: PRODUSENTEN
3D FOR «ALLE»: The Micro koster under 2000 kroner og er en 3D-skriver myntet på hjemmebrukeren. Foto: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skaperne av 3D-skriveren The Micro ba om 50.000 dollar til å finansiere sitt Kickstarter-prosjekt.

Forleden dag passerte de tre millioner dollar, og fortsatt er det noen dager igjen før tiden løper ut.

Den kanskje største grunnen til at mange har meldt seg på finanseringen, er at denne 3D-skriveren har en høyst overkommelig pris. De 250 første betalte nemlig bare 199 dollar (cirka 1200 kroner), mens du nå må ut med 299 dollar og belage deg å vente til runde to av produksjonen med estimert levering i februar neste år.

Les også: Her tegner vi i 3D

Veier én kilo

The Micro er ingen stor sak – den er utformet som en kube med kanter på 18,5 cm i hver retning og veier ett kilogram. Den kan brukes både med Windows, Mac og Linux-maskiner via en USB-tilkobling.

Et mål har også å gjøre dette enkelt for hvermansen, og via den medfølgende programvaren skal det være så enkelt som å dra en 3D-modell over skriveren og trykke «print». 3D-modeller kan du enten lage selv eller laste ned fra nettet.

Med The Micro kan du laste ned 3D-modeller fra nettet og skrive dem ut.
Med The Micro kan du laste ned 3D-modeller fra nettet og skrive dem ut. Vis mer


Kan bruke flere materialer

Selskapet har også laget egne spoler med materiale i forskjellige farger som brukes til 3D-utskrifter, men kan også brukes med PLA eller ABS samt andre 1,75mm-spoler. En fordel med deres egne er at de også kan settes inn i skriverhodet uten å være montert på utsiden.

Sjekk ut denne videoen, som presenterer The Micro:

Mer informasjon finner du på Kickstarter-siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer