3dfx Voodoo 3 3000 AGP

Vi har endelig mottatt det ferskeste kortet fra 3dfx, 3000-utgaven av Voodoo 3. Mye er allerede blitt sagt om dette kortets fantastiske egenskaper den siste tiden, og vi har gjort testen.

Publisert

Det er sannsynlig at du har hørt om Voodoo-grafikkort. I disse dager er kraftige grafikkort i ferd med å bli allemannseie, ettersom dataspill er blitt en ganske stueren fritidsaktivitet. Basert på det antall visninger vi har på våre grafikkortrelaterte artikler, er det tydelig at interessen er stor.

I dette raskt voksende og tøffe markedet har selskapet 3dfx lenge hatt lederstillingen. Med sine legendariske Voodoo-kort har de gjort 3dfx-logoen synonymt med spilling, og nå er de tilbake - med ny logo og nytt produkt.

Kortet kommer i en pakke som inkluderer følgende: fullversjonene av Unreal og FIFA 99, en tidlig utgave av Descent 3, en driver-CD, TV-kabel og en del reklamemateriale. Selve kortet har en massiv kjøleribbe på prosessoren og TV-utgang.

Det er helt uproblematisk å installere kortet.

Rå hastighet

Voodoo 3 er det absolutt raskeste kortet vi noensinne har sett når det gjelder spill. Det kom øverst på alle våre tester, både i Direct3D og OpenGL. Vi prøvde kortet på en rekke spill, og praktisk talt alle gikk som en drøm. Quake III-testen i 1024x768 med alle grafiske finesser går helt uten hakking.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer