3M S10 - design og lite støy i sentrum.

Denne projektoren fra 3M er rimelig, støysvak og fin å se på, og bør absolutt være med i betraktningen dersom du har 10.000 kroner å bruke til hjemmekino.

3M S10 - design og lite støy i sentrum.
Publisert
Sist oppdatert

Projektoren er for alvor på vei inn i helt vanlige norske hjem. Ikke som noen direkte konkurrent til TVen, men for å skape en følelse av å være på kino i din egen stue. Det kan blant annet bidra til en sterkere opplevelse når spillefilmer, konserter og sportsbegivenheter skal nytes og fordøyes. Har du et rom til overs, kan du nå lage en egen liten kinosal, for en relativt billig penge! Perfekt for oss småbarnsforeldre som ikke har anledning til å gå på "ordentlig" kino så ofte som vi egentlig skulle ønske.

Billigere og billigere

Det er heldigvis slutt på tiden da man måtte belåne huset for å få råd til en ålreit projektor. Før jul hadde vi gleden av å stifte bekjentskap med Epson EMP-TW10, som den gang kostet rundt 12.000 kroner (nå langt billigere flere steder). Opplevelsen gav mersmak.

I det siste har det dukket opp mange produkter som koster godt under 10.000 kroner, enkelte har vært helt nede i 7-8.000 kroner. Produktene behøver slett ikke være dårlige av den grunn, men det kan lønne seg å sjekke at det er et greit forhold mellom lampens levetid og pris på ny lampe. Hvis levetiden er oppgitt til 1.500 timer, vil du helt sikkert måtte skifte lampe minst én gang i projektorens levetid. Da kan det fort bli en dyr projektor dersom ny lampe koster 4-5.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.