4. Publisér hjemmesidene dine

Publiseringen av hjemmesidene dine kan være et kritisk punkt i utviklingen av hjemmesider. Hvor skal du publisere? Hvilke verktøy trenger du for å få det til?

Publisert

Mange hjemmesidesnekrere velger å benytte seg av gratis serverplass hos sin internettleverandør.

Men har du litt ambisjoner, er det få ting som gir mer effekt enn å skaffe seg sin egen serverplass og kanskje til og med ditt eget domenenavn. Det koster noen kroner men sjekker du ut ressursene under, behøver det ikke å koste deg mer enn en tusenlapp i året.

Host Search er en utmerket tjeneste som lar deg utføre avanserte søk for å finne frem til riktig type server for nettopp dine behov. Du kan spesifisere dine behov i detalj. Host Search omfatter hundrevis av servere, hovedsakelig i USA, og mulighetene for både å spare tid og penger er store her. En rekke av serverne gir deg nemlig svært gode tilbud.

Finner du ikke det du trenger hos Host Search, kan du stikke innom CNETs oversikt over de beste leverandørene av webhotell.

Programmer for publisering

Stadig flere av HTML-editorene gir deg muligheter for å koble deg direkte til din server for å overføre filene som trengs til din hjemmeside. Men med noen få unntak, er de beste overføringsprogrammene – kalt FTP-program – egne programmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer