40 plater på én CDR til tre kroner...

Vi har oppgradert DVD-spilleren fra KiSS, som nå kan spille CDer med musikk i OGG Vorbis-format, i tillegg til MP3.

Publisert
Sist oppdatert

Den første DVD-spilleren som kunne spille DivX-filmer (MPEG-4 ISO), så dagens lys i høst, og DinSide Data var blant de første som kunne presentere en test av spilleren. Dessverre var spilleren befengt med flere barnesykdommer enn vi satte pris på.

(fortsetter under reklamen)

Nå er mye av ustabiliteten rettet på, gjennom flere oppgraderinger av firmwaren til spilleren, blant annet:

- Raskere søk og gjenopptakelse etter pause i DivX-filmer- Spilleren skanner gjennom mappene på CDer som settes i, og oppdager datatypen automatisk- Rettet problemer med avspilling av enkelte DivX AVI-filer- En rekke små forbedringer.

Senest i forgårs la KiSS Technology ut en ny gratis oppgradering av firmwaren på sine nettsider. Denne gangen var den største nyheten støtte for avspilling av musikk i OGG Vorbis-format, av mange omtalt som etterfølgeren til MP3.

40 fulle plater

Vi har nå oppgradert spilleren med den nye firmwaren, og for å teste OGG Vorbis-funksjonaliteten, fylte vi en CD til randen med komprimert musikk. Som vi har meldt om tidligere, er lydkvaliteten overraskende bra helt ned i 48 Kbps (vbr), noe som er rundt en tredjedel av hva en typisk MP3-fil krever.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer