400 musikk-CDer i én spiller!

MP3 revolusjonen ruller videre. Siste tilskudd til stammen er en stasjonær spiller fra AudioReQuest med spesifikasjoner vi vanligvis bare finner i fullblods PCer. Den spiller vanlige CD-plater, MP3- og WMA-filer fra CD, og har innebygget harddisk og MP3-ripper. Du kan faktisk lagre over 400 musikk-CDer i god MP3-kvalitet!

Publisert

Vi har tidligere omtalt en 6323">kombinert DVD/MP3-spiller fra Kiss Nordic. Siden den gang har det dukket opp flere lignende produkter, blant annet fra Afreey. Disse er rene avspillere, og har ikke opptaksmuligheter. Det betyr at selve jobben med å lage MP3-filene og brenne dem på CD, må gjøres på en PC.

AudioReQuest bringer konseptet videre til nye høyder. Foruten støtte for Windows Media Audio (WMA) er den nye jukeboxen deres er utstyrt med blant annet Intel Celeron prosessor, 17,8 GB harddisk, nettverkskort og USB-kontakt. Via nettverkskortet kan du få tilgang til PCer og Internett, og enkelt overføre musikk-filene dine til og fra spillerens harddisk. USB-kontakten lar deg blant annet overføre musikkfiler til mobile enheter som for eksempel Diamond Rio.

Spilleren er utstyrt med LCD-skjerm, men for å få fullt utbytte av softwaren, har den også et grafikkort med TV-utgang. Brukervennlig Jukebox-software lar deg organisere og spille musikkfilene dine gjennom smakfulle skjermbilder på TVen.

I tillegg kan du velge mellom forskjellige visuelle effekter, i likhet med for eksempel Winamps visualiseringsmuligheter. Dermed kan du lage ditt eget lysshow som ruller over TV-skjermen i takt med musikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer