5 nye Canon-skrivere

De som trodde at blekkskriverne ikke kunne bli bedre må tro om igjen. Canon har forbedret skriverne i hele spekteret og lagt til nye egenskaper og muligheter.

5 nye Canon-skrivere
Publisert
Sist oppdatert

Etter hvert som det utvikles enda bedre løsninger for den optimale utskrift på blekkskrivere, kommer dette ikke bare toppmodellene til gode. Også de mindre modellene arver egenskaper som tidligere var forbehold de dyreste, mens toppmodellene får enda flere og bedre egenskaper.

5 nye Canon-skrivere
5 nye Canon-skrivere

Prisene blir stort sett liggende på de samme trinnene, en toppmodell koster fremdeles i underkant av 3000 kroner, men du får også svært kapable skrivere til rundt 1000-lappen.


Bubble Jet i455 og i475D

Disse modellene erstatter forgjengerne 450 og 475, og støtter nå direkte utskrift fra digitale kameraer med PictBridge, den nye industristandarden for direkte utskrift fra kameraet, uten å måtte gå veien om PCen.

i475D har også innebygd 4-1 kortleser for de fleste formater, med mulighet for adapter for xD kort. Begge skriverne bruker 2 pikoliters brekkdråper og har en oppløsning på 4800x1200 dpi.

Hastigheten er oppgitt til 18 sider/minutt i sort og 12 sider i farger på dokumenter i A4, mens et 10x15 foto skrives ut på 62 sekunder.

i455 koster 995 kroner, mens i475D ligger på 1995 kroner.

5 nye Canon-skrivere


Bubble Jet i865

Dette er den nye kombinerte kontor og fotoskriveren, som er lynrask på alle typer utskrift. 23 sider i sort og 16 sider per minutt i farger

Den har en oppløsning på opptil 4800x1200 dpi, og har nå fått en ekstra blekkpatron med ekstra sort blekk. Denne skal gi enda høyere kontrast og tilsvarende bedre fotokvalitet.

Et 10x15 foto skrives ut på 50 sekunder, mens et A4 tar 100 sekunder.

Noe av det mest spennende med denne skriveren er den nye løsningen med et ekstra papirmagasin for 10x15 fotopapir. Dermed behøver du ikke skifte papir når du skal skrive ut bilder.

I tillegg er det en adapter for utskrift direkte på CD-plater med egnet overflate.

Dermed har denne skriveren fått et langt mer fleksibelt bruksområde, med PictBridge i tillegg til alle de andre funksjonenene.

Prisen er satt til 1 995 kroner.

5 nye Canon-skrivere


Bubble Jet i905

Krever du enda mer av fotoutskriftene kan du ta en nærmere kikk på i905. Her finner vi 6 blekkpatroner med spesielt fotoblekk, og i tillegg har den innebygd kortleser og en liten fargeskjerm, som gjør det enda enklere å styre PictBridge utskrift direkte fra minnekort eller digitalkamera.

Hovedvekten er lagt på fotokvalitet, med 1/6 tetthets fotoblekk og 2 pikoliters dråpestørrelse.

Forøvrig har den de samme praktiske løsningene med to papirmagasiner og mulighet for utskrift på CD-plater som i865.

Prisen er satt til 2 995 kroner.

5 nye Canon-skrivere


Bubble Jet i965

Dette er selve flaggskipet, med de raskeste fotoutskriftene og den høyeste oppløsningen.
4800x2400 dpi, mikrodyser med 2 pikoliters dråper og 6-fargers blekksystem gir utskrifter som vil appellere til de mest profesjonelle og krevende brukerne, i følge Canon.

Hastigheten er langt høyere enn Canons andre skrivere, med bare 21 sekunder for et 10x15 foto, og A4 foto i 2400 dpi tar bare 60 sekunder. Dette påstås å være dobbelt så raskt som Canons konkurrenter.

Også denne skriveren har fått to papirmagasiner og direkte utskrift på CD-plater.

Grensesnittet er USB 2.0 HiSpeed, som gir mulighet for langt raskere overføring av data, slik at man unngår flaskehalsen mellom PC og skriver.

Programvare

Alle skriverne kommer med tilpasset programvare som støtter egenskapene hos skriveren: Easy Photo Print og Easy Web Print, samt EasyToolBox, CD Label Print, PhotoRecord og ZoomBrowser EX.

Testing

Noen av skriverne er allerede på testbenken vår, følg med i ukene som kommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer