5 nye Canon-skrivere

De som trodde at blekkskriverne ikke kunne bli bedre må tro om igjen. Canon har forbedret skriverne i hele spekteret og lagt til nye egenskaper og muligheter.

5 nye Canon-skrivere
Publisert
Sist oppdatert

Etter hvert som det utvikles enda bedre løsninger for den optimale utskrift på blekkskrivere, kommer dette ikke bare toppmodellene til gode. Også de mindre modellene arver egenskaper som tidligere var forbehold de dyreste, mens toppmodellene får enda flere og bedre egenskaper.

Prisene blir stort sett liggende på de samme trinnene, en toppmodell koster fremdeles i underkant av 3000 kroner, men du får også svært kapable skrivere til rundt 1000-lappen.

Bubble Jet i455 og i475D

Disse modellene erstatter forgjengerne 450 og 475, og støtter nå direkte utskrift fra digitale kameraer med PictBridge, den nye industristandarden for direkte utskrift fra kameraet, uten å måtte gå veien om PCen.

i475D har også innebygd 4-1 kortleser for de fleste formater, med mulighet for adapter for xD kort. Begge skriverne bruker 2 pikoliters brekkdråper og har en oppløsning på 4800x1200 dpi.

Hastigheten er oppgitt til 18 sider/minutt i sort og 12 sider i farger på dokumenter i A4, mens et 10x15 foto skrives ut på 62 sekunder.

i455 koster 995 kroner, mens i475D ligger på 1995 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer