500 GB video i lomma

Har du behov for å ha med deg alle favorittvideoene dine er løsningen her!

Publisert
Sist oppdatert

Bærbare mediespillere finnes det etter hvert ganske mange av, både med og uten innebygd skjerm. Det som skiller dem er kapasitet, design, formatstøtte og tilkoblingsmuligheter.

Samstore HV260-500G er en svært kompakt modell med hele 500 GB kapasitet i 2,5-tommers format (disken kommer fra Samsung). Den har komponent-utganger med støtte for HD 720p, men også komposit-video på phonoplugg. Det følger også med en overgang til SCART. Lyden er analog stereo på phonoplugger.

Tilkobling til PC skjer med USB 2.0 og den klarer seg uten ekstra strømforsyning under kopiering fra PC. Når du skal bruke den som mediespiller trenger du den lille strømforsyningen som følger med.

Betjeningen skjer enten på kontrollpanelet på selve spilleren, eller med en flat liten fjernkontroll.

Siden portabilitet er en av de viktige egenskapene leveres det hele i et etui med plass til alt, når det er pakket pent sammen...

I bruk

Spilleren leveres med en CD som inneholder dokumentasjon og en playlist-manager, men det er ikke nødvendig å installere noe som helst for å overføre data fra PCen. Det er bare å koble den til med USB-kabelen som følger med. Derfra kopierer du filer helt etter eget hode, det er ingen spesiell mappestruktur du må ta hensyn til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer