500 MHz Power Mac G4 leveringsklar

Etter leveringsvansker av 500 MHz-versjonen av Power Mac G4, er den superraske maskinen nå tilgjengelig på markedet. I tillegg har også flere andre Apple-nyheter kommet ut.

500 MHz Power Mac G4 leveringsklar
Publisert

Det var Apple-sjefen Steve Jobbs som onsdag kunne fortelle de glade nyhetene på Macworld Expo i Japan.

Mer krefter for Power Mac G4

Størst var nok nyheten om at 500 MHz-utgaven av Power Mac G4 nå likevel er ute på markedet, etter at Apple i fjor høst først annonserte at 500 MHz-maskinen ville komme, for så å senke hastigheten på toppmodellen til 450 MHz i oktober. Vi omtalte maskinen allerede i september 1999, i artikkelen 4958">Apple med ny Pentium III-killer.

G4-maskinene kommer nå i tre utgaver: 500 MHz, 450 MHz og 400 MHz. G4-serien, inklusive 500 MHz-utgaven, kan allerede kjøpes i butikker i USA og i Apples online-butikk. 500 MHz-maskinen, og resten av G4-serien, blir leveringsklar i Norge i løpet av første halvdel av mars, i følge Arne Odden, daglig leder i Apple Computer i Norge.

Det vil ikke bli store endringer i prisene i forhold til dagens priser, sier Odden til DinSide. (I USA ligger 500 MHz-utgaven på $3.499, mens du betaler $2.499 og $1.599 for henholdsvis 450 MHz- og 400 MHz-utgavene).

Den nye 500 MHz Power Mac G4 er mer enn dobbelt så rask som den raskeste Pentium III-baserte PCen på prosessormålinger og Photoshop-tester, i følge Apples nettsted. Og maskinen egner seg spesielt godt til grafiske applikasjoner, videoredigering osv., i følge Apple.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer