6. desember

Hver dag fram til jul presenterer vi en ny liten oppgave. Klarer du å svare riktig, er du med i trekningen om flotte MP3-spillere!

6. desember
Publisert
Sist oppdatert

Årets julekalender dreier seg om data- og elektronikkprodukter. Hver dag fram til jul presenterer vi et litt diffust bilde av et produkt som vi har testet og omtalt i det siste.

Hver søndag vil vi trekke ut en vinner blant dem som har svart rett, og den heldige får en flott MP3-spiller fra Creative, med 1 GB lagringsplass, stemmeopptaker og radio.

Det betyr at hvis du svarer rett hver dag, vil du ha større sjanse til å vinne!

6. desember

Gårsdagens spørsmål var vanskeligst så langt, dagens er også vrient. Fordelen for DEG er at færre riktige besvarelser betyr større sjanser for å vinne :-)

Så vi spør: Klarer du å finne testen dette bildet er hentet fra?

Hvis du skulle klare å finne det aktuelle bildet i en av artiklene som ligger på www.dinside.no/data og gir oss navnet på produktet, oppfordrer vi deg på det sterkeste å sende dette til:

datatips@dinside.no

Husk at vi trenger både navnet på produktet og ditt navn + adresse. Søndag trekker vi en ny heldig vinner som vil motta en tøff MP3-spiller fra Creative i posten!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer