6 GB i lommen for digitalbilder og MP3

Alle som bruker digitalkameraer og MP3-spillere ønsker mer minne. Det har selskapet Minds@Work funnet en smart løsning på. Eller hva sier du til å ha en dings i lommen med en kapasitet på 6 GB som leser minnekortet på et øyeblikk?

Publisert

Minnekort til digitale kameraer og MP3-spillere er fryktelig dyre. Men det er slett ikke sikkert at det er nødvendig å vente på at prisene skal falle til et akseptabelt nivå - som de helt sikkert vil gjøre. Selskapet Minds@Works har nemlig redefinert problemstillingen: Målet er jo å kunne lagre mange bilder/MP3-filer, ikke å utvikle store minnekort i kameraet eller MP3-spilleren.

Digital lommebok

Dette er løst ved å bruke helt standardisert teknologi, og bygge dette inn i en liten plastboks som veier 350 gram som har målene 135 x 95 x 32 mm. Cirka på samme størrelse som en mobiltelefon, med andre ord. Det nye produktet har fått navnet Digital Wallet.

Boksen har en liten prosessor (Motorola ColdFire), et PC-kort-spor (PCMCIA) og en helt vanlig 2,5-tommers Toshiba harddisk med en kapasitet på 6 GB. Dette gir plass til et stort antall digitalbilder eller MP3-filer. Digital Wallet bruker et helt eget operativsystem, drives med 6 AA-batterier, og det følger med lader og oppladbare NiMh-batterier i pakken.

Siden boksen har et PC-kort-spor, kan den også brukes med alle mulige minnekort som CompactFlash, SmartMedia, Memorystick osv. Det eneste du trenger i tillegg til boksen er riktig adapter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer