6 nye digitalkameraer fra Canon

Lavere priser, høyere oppløsning og kraftigere zoom. Alt er som det pleier å være når Canon lanserer nye kameraer.

Publisert
Sist oppdatert

Det har den siste tiden vært voldsomme spekulasjoner på nettet omkring nye kameraer fra Canon. Først i dag har Canon bekreftet at det dreier seg om totalt fem nye digitalkameraer.

Digital Ixus 400

De fem digitalkameranyhetene i Canons kompaktkamerakolleksjon for våren er alle oppgraderinger av modeller som allerede har vært på markedet en stund. Spesielt interessant er kanskje Digital Ixus 400 - det første Ixus-kameraet med 4 megapiksels bildebrikke og 3x optisk zoom. Prislappen på det nye Ixus-medlemmet blir veiledende 5.490 kroner inkl mva.

PowerShot A300

Det rimeligste kameraet i kolleksjonen er A300, som etterfølger A200. Kameraet har en fast brennvidde som tilsvarer 33 mm f/3,6, og har ikke optisk zoom (kun 5x digital). Kameraet har for øvrig en bildebrikke på 3,2 megapiksler, og skal i følge Canon gi meget gode bilder. Både kamera og pris er tilpasset førstegangskjøpere av digitalkamera, veiledende pris er 2.495 kroner inkl mva.

Powershot A60

Powershot A60 blir etterfølgeren til A30. Bildebrikken er også her på 2 megapiksler, mot 1,3 på forgjengeren. I tillegg har A60 3x optisk zoom, og kan blant annet ta opp levende film med lyd. Kamerahuset er betydelig oppgradert, blant annet med aluminium front og en tyngde som gjør at det føles solid. Det er også noe mindre enn A30. Prisen vil ligge på veiledende 2.995 kroner inkl mva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer