Det er nok en gang helg, og vi er klare med Helgemoro.

Publisert
Sist oppdatert

Wochenende, weekend, fin de semana, helg! Uansett hvor du er, er det helg - og har du internett-tilgang (noe du selvfølgelig har, siden du leser dette) er det nok en gang klart for Helgemoro.

Denne uka skal vi se litt på andre land. Vær forberedt på kultursjokk og dårlige oversettelser!

Man kommer ikke utenom Japan. Japanske TV-show stiller i en klasse for seg selv, med sitt absurde innhold og sprø konkurranser. Se bare på dette klippet fra Takeshi's Castle:

I kategorien syke Japanske Gameshows finnes det nok å ta av, så et søk på "Crazy japanese game show" på Youtube vil være nok underholdning for de neste to ukene. Allikevel må vi nesten nevne Human Tetris:

Engrish.com er godsiden for alle som vet å nyte en dårlig oversettelse. Ta for eksempel denne feilmeldingen: "Scanner something error happens".

Og apropos feilmeldinger; dette var meldingen som møtte Dinside.nos leser Runar, når han skulle konfigurere en ny Lenovo-PC:

Nok et godt eksempel på hvorfor man faktisk bør betale noen for å oversette, er åpenbart i denne piratversjonen av Star Wars. Tittelen har de også oversatt, til "Backstroke of the West".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer