6,7 millioner låter - gratis

Denne nettjenesten gjør lagring av musikk på PCen din overflødig.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes etter hvert en rekke nettjenester som lar brukeren lytte til musikk, og oftere og oftere skjer det på brukerens premisser. Det betyr i praksis at brukeren i større grad kan bestemme nøyaktig hvilken sang han vil høre, når han vil høre den.

Enormt utvalg

En av dem som har strukket strikken lengst, er nettjenesten Dizzler.com. Her kan brukerne fritt boltre seg i mer enn 6,7 millioner låter og musikkvideoer. Ikke nok med det, du kan lage egne spillelister, sangtekstene vises automatisk, og det hele får du uten at herligheten koster deg en blank øre.

Alt skjer gjennom nettleseren, og krever ikke mer enn en brukbar internettlinje og at du har Adobe Flash installert. Det er bare å søke etter artist og/eller spor, og resten går av seg selv. Avspilling starter automatisk, og du kan selv velge spor fra listen nederst. Ofte kan det være snakk om hundre spor eller mer fra hver artist.

Midt på siden ligger den Flash-baserte avspilleren, og du kan enkelt svitsje mellom sanger, justere volum og spole - som om det var en vanlig avspiller du hadde installert på PCen din. Til høyre for den ligger spillelisten, og helt til høyre får du forslag til andre, lignende artister. Men full funksjonalitet får du først når du registrerer deg som bruker, noe som for øvrig også er kostnadsfritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer