7 MP-telefonen kommer i 2006

Samsungs kamera med 7 megapiksler kommer ikke i butikkene før til neste år, og blir rådyrt. I mellomtiden debuterer flere andre spennende kameratelefoner med en like spennende egenskap; Zoom-linser.

7 megapiksler og utbyttbare objektiver kommer ikke før til neste år
7 megapiksler og utbyttbare objektiver kommer ikke før til neste år Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung skapte overskrifter over hele verden da de lanserte den første mobiltelefonen med et kamera med 7 megapikslers oppløsning og zoom-linse. Nå sier derimot selskapet at telefonen ikke vil komme på markedet før i 2006;

- Vi kan ikke si noe om når telefonen kommer i butikken, sa Samsungs representant til DinSide Data på Cebit i dag, men det blir ikke før til neste år.

Se bildene av megapiksel-telefonene her

Første med optisk zoom?

En lite rapportert nyhet er for øvrig Zoom-linsen på kameraet, som ikke bare er den første av sitt slag for mobiltelefoner, men som også er avtakbar. Det vil si at du kan skru den av og på om det var et objektiv til et speilrefleks-kamera.

Telefonen var på plass på Samsungs mobiltelefonutstilling, men det var bare én , og den var plassert i et ugjennomtrengelig galssmonter. Dermed var det ingen som fikk prøvd telefonen selv, eller testet blidekvaliteten eller oppløsningen.

Ikke akkurat billig

De som trodde at megapikselkameraet til Samsung ville bli billig, tar smertelig feil. Selv vanlige kameraer med denne oppløsningen er rådyre, og Samsungs telefonkamera blir intet unntak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer