7 nye kompaktkameraer fra Canon

Canon ligger ikke på latsiden når det gjelder produktlanseringer, og skal til sammen lansere hele 92 nye konsumentprodukter i år. I forbindelse med PMA lanserer de nå ikke mindre enn 7 nye digitalkameraer i kompaktklassen!

Publisert
Sist oppdatert

Canon forventer å selge over 100.000 digitalkameraer i Norge i 2004, og befeste sin posisjon som markedsleder. Nyhetene denne gang innbefatter både nye konsepter, samt videreutvikling av produkter vi alt kjenner godt. De fleste kameraene skal være i butikkene i mars.

PowerShot S1 IS

For de mer avanserte brukerne viste Canon et par spennende nyheter. En av dem har fått navnet PowerShot S1 IS, og er det første digitale kompaktkameraet fra Canon siden Pro90 med kraftig optisk zoom - hele 10x. Dessuten er kameraet utstyrt med en optisk bildestabilisator, slik at det blir enklere å ta skarpe bilder av motiver langt unna.

Kameraet har fått et helt nytt design i forhold til hva vi har sett i PowerShot-serien tidligere, og kan minne om Fujifilm Finepix S304 rent utseendemessig. Kamerat har fått oppvippbar blits, vendbar LCD og har i tillegg en elektronisk søker. Vi har så vidt prøvd kameraet, og førsteinntrykket var meget bra. Zoomen var meget kjapp, og var helt trinnløs - heldigvis. Kort fokustid virket også å være på plass.

Men det er også andre spennende funksjoner ved S1 IS, en av dem er videofunksjonen. Du kan filme i 640x480 pikslers oppløsning, og med inntil 30 bilder pr sekund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer