70 timer MP3 i bilen

Med empeg car bilstereo kan du lagre og spille av mellom 70 og 655 timer med musikk i MP3-format, avhengig av hvilken modell du velger. Produsenten lover også at spilleren er så oppgraderbar at den ikke blir akterutseilt når teknologiutviklingen fortsetter.

70 timer MP3 i bilen
Publisert

Anlegget, som altså heter empeg car, er like stort som en standard bilstereo. Men de britiske produsentene sier også at det kan brukes hjemme, i båten eller hvor ellers du måtte ønske.

Og det skulle være plass til nok musikk. Med basisutgaven, som har en 4 GB harddisk, kan du lagre opp til 70 timer med musikk. Modellene selges også med 6, 10, 20 eller 36 GB harddisk. Med sistnevnte, kan du lagre opp til 655 timer musikk!

Selv om en 4 GB-utgave skulle være stor nok for de flestes behov, opplyste produsenten i et nyhetsskriv den 14. februar at denne modellen snart vil utgå, siden så "små" disker ikke vil være lenge i produksjon.

Musikken du vil ha

Prinsippet er som følger: Du overfører selv musikk fra PCen din inn på en harddisk i empeg-anlegget, ved hjelp av MPEG-teknologien (som inkluderer MP3). Så spiller en innebygget computer den musikken du velger.

Du bestemmer selv hvilke kriterier musikken skal velges ut etter hver gang du skal høre på musikk. Den kan velges ut etter kategorier som artist, årstall, musikktype eller lignende. Du kan også lage egne kategorier og legge inn stikkord for disse hver gang du legger inn en ny MP3-fil på harddisken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer