8X CD-brenner fra TEAC

CD-R58S er siste nytt innen CD-brennere fra TEAC. Den skriver med 8X hastighet, og leser 24X, og leveres både i intern og eksternversjoner.

8X CD-brenner fra TEAC
Publisert

TEACs nye CD-brenner hevdes å være den raskeste på markedet per i dag med 8X skrivehastighet for CD-R-plater, lesing på 24X, og overføring fra musikk-CDer med 12X hastighet. Denne CD-brenneren skal klare å brenne CD-ROM på rundt åtte minutter i hendhold til produsenten. Likevel er vår erfaring at en 8X-brenner bruker ti minutter på en helt full CD. Vi vil naturligvis teste denne brenneren så snart vi får den inn til test.

For å sikre god og stabil brenning i denne hastigheten er hurtigbufferen økt fra 2 MB til 4 MB samenlignet med 3738">6X-versjonen (som også selges under navnet Waitec).

Teac er ikke først på markedet med en slik brenner. Både 2255">Plextor og 1909">Rimax har vært lenge på markedet og er for lengst testet i 873">vår løpende test av CD-brennere. Teac har fordelen av å ha en raskere leser og en lavere pris. Vi forventer at en rekke produsenter kommer med 8X-brennere til høsten. 8X vil dermed ta over som standard brennehastighet.

CD-R58S benytter SCSI-2 som grensesnitt, noe som bidrar til stabilitet ved skrivingen.

Programvaren som følger med TEAC CD-R58S er følgende: Adaptec Direct CD, Adaptec Easy CD Creator, Adaptec CD Copier Deluxe og MGI Photo Suite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.