A-Toolbar

Gratis verktøylinje i Windows med lett tilgang til informasjon om PCen din og til nyttige tjenester på Internett.

Publisert
Sist oppdatert

Windows har en innebygd oppgavelinje, det vil si verktøylinjen som ligger nederst i skjermbildet. Denne oppgavelinjen har blant annet Start-menyen ytterst til venstre og system tray (med små ikoner og en klokke) ytterst til høyre.

Med A-Toolbar får du en ekstra verktøylinje som plasseres like over den innebygde oppgavelinjen. Her finner du ganske mange små ikoner som gir deg tilgang til informasjon om din PC, pluss tilgang til lenker og tjenester på Internett. Klikker du på høyrepilen ytterst til høyre, kan du se flere ikoner.

Verktøylinjen kan skjules ved å klikke på nedoverpilen ytterst til høyre, og gjøres synlig igjen ved å høyreklikke (eller dobbelklikke) på A-Toolbar-ikonet i system tray og velge Show fra menyen.

Du får opp et programvindu ved å klikke på ett av ikonene på selve verktøylinjen:

Verktøyene er delt i tre kategorier: General Tools, Url tools og Network tools. Det er ganske mange verktøy å velge imellom, men her er noen av dem:

General tools

  • Web catalogOversikt over nettsider i portalen metaeureka.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer