A3+ fotoutskrifter fra Hp

Hp Photosmart 8750 får hele 9 blekktanker, og skal i følge produsenten kunne produsere studiokvalitets utskrifter.

Publisert
Sist oppdatert

Denne skriveren blir den desidert mest avanserte blekkskriveren noensinne fra Hp, og den første blekkskriveren på markedet som benytter 9 forskjellige blekktanker til å produsere fotorealistiske utskrifter.

De ni tankene sitter i tre separate kassetter, hver med tre blekktanker. Den ene kassetten inneholder to gråtoner i tillegg til sort, den andre har cyan, magenta og gult, mens siste kassett har lys cyan, lys magenta og blått blekk. Sistnevnte er med på å øke fargeomfanget betraktelig, i følge Christiane Teutsch, som er Future Product Manager i Hp Imaging and Printing Group. Hun hadde tatt turen fra Boeblingen i Tyskland til Hp sin nordiske presselanseringen i Oslo 2. mars.

Og takket være kassetten med sort og to gråtoner, skal sort-hvitt utskrifter være en av denne skriverens store spesialiteter. Men gråtoneblekket kommer også til nytte i fargeutskrifter, mildt sagt.

- Det nye gråtoneblekket er det viktigste og mest brukte blekket, også på fotoutskrifter i farger. Mens tradisjonelle fotoskrivere oppnår sort/grått ved å blande cyan, magenta og gult blekk, benytter 8750 gråtoneblekket i stedet. Det gir mer korrekt gjengivelse, men betyr også mer økonomiske utskrifter, forteller Teutsch til DinSide Data.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.