A3+ fotoutskrifter fra Hp

Hp Photosmart 8750 får hele 9 blekktanker, og skal i følge produsenten kunne produsere studiokvalitets utskrifter.

Publisert
Sist oppdatert

Denne skriveren blir den desidert mest avanserte blekkskriveren noensinne fra Hp, og den første blekkskriveren på markedet som benytter 9 forskjellige blekktanker til å produsere fotorealistiske utskrifter.

De ni tankene sitter i tre separate kassetter, hver med tre blekktanker. Den ene kassetten inneholder to gråtoner i tillegg til sort, den andre har cyan, magenta og gult, mens siste kassett har lys cyan, lys magenta og blått blekk. Sistnevnte er med på å øke fargeomfanget betraktelig, i følge Christiane Teutsch, som er Future Product Manager i Hp Imaging and Printing Group. Hun hadde tatt turen fra Boeblingen i Tyskland til Hp sin nordiske presselanseringen i Oslo 2. mars.

Og takket være kassetten med sort og to gråtoner, skal sort-hvitt utskrifter være en av denne skriverens store spesialiteter. Men gråtoneblekket kommer også til nytte i fargeutskrifter, mildt sagt.

- Det nye gråtoneblekket er det viktigste og mest brukte blekket, også på fotoutskrifter i farger. Mens tradisjonelle fotoskrivere oppnår sort/grått ved å blande cyan, magenta og gult blekk, benytter 8750 gråtoneblekket i stedet. Det gir mer korrekt gjengivelse, men betyr også mer økonomiske utskrifter, forteller Teutsch til DinSide Data.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer