A4Tech trådløst minitastatur og mus

Dette lille trådløse tastaturet og musen er kompakt, billig og har god rekkevidde. Hva mer trenger du til stue-PC-en?

A4Tech trådløst minitastatur og mus
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere ser de mange fordelene med å ha en stillegående PC i stua, ikke minst har tjenester som Spotify og Voddler bidratt til dette. Mange bruker en eller annen fjernkontroll til å styre PC-en, men du skal ha bra flaks hvis den fungerer optimalt med alle applikasjonene du benytter deg av.

Personlig har jeg kommet frem til at ingenting foreløpig slår det gode gamle tastaturet og musen. Utfordringen er å finne en løsning som ikke tar for stor plass på stuebordet, og som samtidig har en design som får aksept hos husstandens mest interiørbevisste medlemmer.

I tillegg skal må problemer knyttet til rekkevidde være ryddet av veien, og musen bør fungere på hvilket som helst underlag. Dessuten bør batterilevetiden ikke være noe irritasjonsmoment.

Rimelig løsning

Den som leter litt, vil finne mye å boltre seg i på dette området i nettbutikker i inn- og utland. Dessverre ligger mye av utstyret i øvre prisklasser, men det finnes imidlertid unntak, som for eksempel A4Tech G6 Saver.

Designmessig er det slett ikke snakk om noen perle, men tastaturet er kompakt og diskré, noe som kan være vel så smart. Tastaturet har de vanlige tastene, i tillegg til noen snarveier på toppen beregnet til å gjøre navigasjon i nettleseren samt starte epostprogrammet ditt lettere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.