Absolute Outrageous 3D Graphics

Nykommeren Absolute Multimedia satser spesielt på det nordeuropeiske markedet, og har allerede kommet med en del lyd- og grafikkort. Nå har deres GeForce DDR-baserte kort kommet på markedet, og vi har testet det. Les hva resultatet ble!

Publisert

Allerede i fjor høst var vi og så på de kommende GeForce-kortene til Absolute Multimedia, men det er først nå Outrageous 3D Graphics med DDR (Double Data Rate)-minne er klar for markedet. Spesifikasjonene til dette kortet er identiske med alle de andre GeForce DDR-kortene vi har testet hittil: én GeForce 256-grafikkprosessor fra NVIDIA, klokket til 120MHz, 32 MB med DDR-minne, som er dobbelt så raskt som vanlig SDR-minne man finner på grafikkort. Minnet er klokket til 300MHz. Kortet har kjølevifte, TV-utgang, en RAMDAC på 350MHz og støtte for AGP 4x/2x/1x.

Testeksemplaret vi har sett på er en såkalt OEM-utgave uten fullstendig innpakning eller programvare. Den vanlige butikkversjonen er ikke tilgjengelig enda, men kommer i løpet av kort tid. I vår pakke fulgte det med en CD med drivere, programvare for avspilling av DVD og MP3 og en del annen informasjon.

Absolute introduserer også en ny måte å distribuere spill på, kalt Software Choice. Du får en DVD-plate med en rekke spill, som alle er velkjente titler. Du kjøper spill ved å betale for en nøkkel, som låser opp programvaren på DVDen. Dette systemet fungerer imidlertid ikke ennå, og foreløpig får du tilbud om ett gratis spill, og ytterligere tre til nedsatt pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer