AC Ryan Essential Playon! HD

Mediespiller uten nettverk, men med muligheter.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mediespillere med intern lagring og tilkobling direkte til skjerm og lydanlegg har sine tilhengere. Du slipper å ta med deg PC, og betjeningen er nesten like enkel som en DVD-spiller.

Men det finnes fallgruber.

Det største problemet for mediespillere er det virvar av filformater som de forventes å håndtere. Opphavet til filene som havner på slike mediespillere er ikke alltid i offisielle formater, for å si det slik, så det som befinner seg i samlinger som har vokst i noen år preges av hva som har vært "dagens/ukens/månedens format" da det ble lastet ned.

Gode tolker

AC Ryan leverer produkter som er kjent for å ha god støtte for filformater og forskjellige medier som bilder, lyd og film. Vi har tidligere testet en mediespiller for nettverk som gjorde et svært godt inntrykk og en kombinert nettverk/harddiskbasert spiller som også var overbevisende.

Dagens utgave er en helt ny utgave, den er i utgangspunktet en ren harddisk/minnebasert spiller, men kan oppgraderes senere med en egen USB-enhet for å få trådløs nettverksstøtte.

Boksen

Selve boksen har et svært funksjonelt design, det er rett og slett en firkantet, sort boks med én knapp på forsiden. Størrelsen er 185 x 150 x 55 mm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer