A.C. Ryan PlayOn! HD

Mediespillere til stuebruk blir stadig mer avanserte. Og dette er kanskje den aller mest avanserte akkurat nå. Vi har testet.

A.C. Ryan PlayOn! HD
Publisert
Sist oppdatert

Stadig mer av filmer, musikk og bilder distribueres via Internett, og det har gjort at flere og flere ser behovet for en stue-PC eller en annen innretning som lar dem nyte mediefilene på TV-skjermen. Dette har selvsagt produsentene fått med seg, og markedet overøses nå av forskjellige mediespillere, og prisene kryper stadig nedover.

Nylig la vi ut testen av Asus O!Play her på DinSide Data. Dette var en mediespiller som tok så og si alt av digitale formater, noe som slett ikke var en selvfølge for bare kort tid siden. Prisen er det heller ikke noe å si på, like under tusenlappen er veiledende pris fra Asus. Les testen her.

Denne gangen har vi sett nærmere på en mer avansert sak, Playon! HD fra A.C. Ryan har for eksempel innebygd harddisk, som kan fylles opp enten ved å la den fungere som en filserver i nettverket (NAS), fra portable harddisker eller direkte tilkoblet PC-en via USB.

Men det er mer. Her er en liste over de viktigste egenskapene:

* Multimediespiller for video, bilder, musikk, tar så og si alt av formater (se lenger ned)* innebygd harddisk (vårt testeksemplar hadde en på 1000 GB)* Kan brukes som vanlig ekstern harddisk (via USB)* Eksterne USB-harddisker/minneplugger/minnekort kan kobles til* Kan kobles rett på nettverket via kabel. WLAN er opsjon.* NAS (innebygd SAMBA filserver)* Kan streame fra uPnP-enheter i nettet* Kan streame til uPnP-enheter i nettet* Innebygd bittorrent-klient* Internettfunksjonalitet med streaming av nettradiofull liste (ekstern lenke)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer