AC Ryan Playon! HD2

En helt ny mediespiller fra AC Ryan.

AC Ryan Playon! HD2
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet flere mediespillere fra AC Ryan tidligere, og alle har fått gode skussmål. De håndterer det aller meste av filformater både for lyd og bilde, og spiller av disse på en utmerket måte på en tilkoblet TV.

Prisen har også vært svært rimelig. Her er lenker til et par av dem:

AC Ryan Essential Playon! HDAC Ryan Playon! HD mini

Det vi har hatt av innvendinger dreier seg først og fremst om manøvrering og respons, som har vært litt ymse her og der.

Men nå har det kommet en ny generasjon spillere, basert på nye komponenter og et nytt grensesnitt. Vi har hatt toppmodellen til test, med innebygd 1TB harddisk.

Lik, men det er utenpå

Designet er det samme som første generasjon en blank sort boks med lysende av/på-knapp i front. Tilkoblinger for USB på høyre side og alle andre tilkoblinger som seg hør og bør på baksiden.

Nytt i denne utgaven er at det er USB 3.0-inngang på siden. Har du en PC med USB 3.0 kan du overføre data lynraskt til den interne disken. Gigabit nettverk er også nytt, og gir kjapp tilgang på hjemmenettet hvis dette også leverer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer