AC Ryan Playon!HD mini

Dette er den første mediespilleren vi har testet som ikke har hatt noen problemer med å spille av noen av testfilene våre.

AC Ryan Playon!HD mini
Publisert
Sist oppdatert

Markedet oversvømmes av små, rimelige mediespillere som kobles til TV-en, og spiller alt du har lastet ned av musikk, videoer og bilder fra nettet. Noen av dem har innebygd harddisk, mens andre krever at du kobler til eksterne harddisker og minneplugger, eller kobler dem til nettet.

Det siste året har vi testet mange av dem, du finner lenker til dem nederst i denne artikkelen.

AC Ryan PlayOn!HD Mini er av typen som ikke har innebygd harddisk. Fordelen med slike er at de som oftest er rimeligere, stillere og billigere. Denne modellen har også en storebror med innebygd harddisk, som vi har testet tidligere. Storebroren viste seg å være blant de aller beste på formatstøtte og utvalg av funksjoner, men fikk trekk for litt knotete menynavigasjon og svak musikkfunksjonalitet.

Likhetene med storebroren er mange, og her er en liste over de viktigste egenskapene til AC Ryan PlayOn!HD Mini:

* Multimediespiller for video, bilder, musikk, tar så og si alt av formater* Media kan ligge på USB-disker, USB-minneplugger eller på nettverket* Streaming via uPnP både til og fra enheten* Bla i nettverksstasjoner via SAMBA-klient* Nettradio-støtte med opptaksfunksjon* RSS feed-støtte* 2 USB 2.0-porter* Ethernet-port* Mulighet for trådløs tilkobling (ekstrautstyr)* HDMI, kompositt A/V, komponent + optisk lydutgang (TOSLINK/SPDIF)* Støtter Stereo, Dolby Digital AC3 5.1, Dolby Digital Plus, DTS, DTS-HD Master Audio og FLAC 7.1 (Alt kan downmixes til stereo ved behov).* Vekt 600 gram, mål 151 x 102 x 42 mm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer