ACDSee 2.41

ACDSee gir deg stor kontroll over bilde- og lydfiler, og har et fleksibelt og oversiktlig brukergrensesnitt.

Publisert

ACDSee er beregnet for organisering av bildefiler, og det eneste lydformatet det støtter er .wav. Andre formater må åpnes av egne programmer.

Inneholder det du forventer

ACDSee 2.41 har mange, men lett tilgjengelige funksjoner for å presentere store mengder med multimedia. Med enkle tastetrykk hopper du raskt fra visning i detaljerte lister til visning av miniatyrer.

ACDSee er svært raskt, og produserer miniatyrer ca. tre ganger så raskt som ThumbsPlus på vår datamaskin (Pentium II 300 MHz, 64 MB, 16-biters farger). Den er også noe raskere når den åpner bilder, selv om utslagene varierer avhengig av filtype og bildenes størrelse.

Bildefremviseren i ACDSee er svært elegant, og du har god kontroll over bildenes rekkefølge. Dessuten har du mulighet til å stoppe opp ved enkeltbilder som du ønsker å redigere eller slette.

Ekstrafunksjoner

ACDSees muligheter for etterbehandling av bilder er svært begrensede, og redigering av bilder må derfor skje i et eksternt program. Heldigvis er det svært lett å sende bilder til bildebehandlingsprogrammer ved å klikke på miniatyrbilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.