AceExpert 3.02

AceExpert 3.02 fikser det meste: I ett program får du en solid og brukervennlig editor for HTML, JavaScript og Dynamisk HTML. AceExpert er et av de billigste og beste verktøyene vi har testet!

Publisert

AceExpert 3.02 er shareware, og har en moderat størrelse på 3 MB. Programmet lover mye, så det var med stor spenning vi installerte og testet det.

Mange muligheter

AceExpert gir deg mulighet til enten å starte med en av flere forhåndslagde webtjenester, eller et tomt dokument.

Velger du en av de forhåndslagde webtjenestene, blir grafikken laget for deg, og du får automatisk laget alle de sidene som trengs til akkurat denne webtjenesten, før du begynner å legge inn innholdet.

Velger du et tomt dokument, må du selv lage all grafikk, kode, oppsett og innhold. Til gjengjeld får du full kontroll over hele webtjenesten.

AceExpert byr på alle muligheter som du normalt forventer av en HTML-editor, pluss mye mer. Du har f.eks. dedikerte verktøy for å lage frames, tabeller, lister og skjemaer, som er de komponentene i vanlig HTML som byr på problemer for alle oss som av og til er unøyaktige.

I tillegg har du kraftige verktøy for å lage JavaScript og Dynamisk HTML, og du kan integrere ferdige Java-applets i sidene. I alt inneholder AceExpert 50 Java-applets, 12 JavaScript og 5 rutiner for Dynamisk HTML. Egne dialogbokser lar deg velge mellom forskjellige egenskaper ved hver rutine, velge filer og lenker. Til slutt får du se en forhåndsvisning før du limer rutinen inn i dokumentet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.