Acer Aspire 1302X

Acer har begeistret oss i tidligere tester, med blant annet gode tastaturløsninger og svært solid innpakning. Aspire 1302X er en nykommer som benytter en AMD Mobile Athlon-prosessor, noe som er med på å gjøre prisen meget hyggelig.

Publisert

Aspire-serien fra Acer består av en rekke forskjellige modeller i forskjellige prisklasser, med høyst variert utstyrsnivå. De enkleste og billigste er utstyrt med standard CD-ROM, har hovedkort med VIA-brikkesett, og en Mobile Athlon XP-prosessor fra AMD. Prisene starter på rundt 10.000 kroner inkl mva.

Lett og kompakt kamerat

Aspire 1302X er siste tilskudd i serien. Den erstatter 1300X, og er utstyrt med Athlon XP 1600+ prosessor, 128 MB SDRAM, 24x CD-ROM, 20 GB ATA/100 harddisk, og en 14,1” lyssterk og god TFT-skjerm som klarer 1024x768 punkter.

Maskinen er relativt lett (2,9 kg), og har en klassisk og kompakt design i sort plast, med koksgrått lokk. Innpakningen er langt enklere og mindre solid enn på Acer-maskiner vi tidligere har sett på. Disse tilhører riktig nok Travelmate-serien, som er beregnet på røffere behandling.

Tastaturet er fast og behagelig å skrive på, men mangler den kurvede utformingen som vi ble så glad i på Acer Travelmate. Museløsningen er derimot den samme, og består av en pekeplate med fire knapper (høyre, venstre og scroll opp/ned).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer