Acer Aspire 3935

PC-TEST: Den er liten, lekker og byr på mye kraft. Kan man ønske mer?

Acer Aspire 3935
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha en bærbar PC er det veldig mye å velge mellom og prismessig et stort sprang fra nederste til øverste hylle. Fra en mini-PC til rundt 2000 kroner på tilbud til de feteste og fullspekkede med stor skjerm til bortimot 30 000.

Men de fleste velger et eller annet nærmere midten, og dagens testobjekt fra Acer plasserer seg der med en pris på rundt 10 000, avhengig av konfigurasjon.

Acer Aspire 3935 er først og fremst bærbar, den er blant de mindre og lette, med en skjerm på 13,3 tommer og en vekt som kryper så vidt under 2-kilosgrense med sine 1937 gram. Men maskinvaren gjør at den ikke er noen lettvekter når det kommer til ytelse.

Ryddig oppstart?

Ved vår test av rimelige bærbare i mars var det flere av maskinene som led av innstallsjons-syken med flere overivrige ekstraprogrammer som maste om oppmerksomhet. På denne maskinen var det bare McAfee sitt antivirusprogram som var lagt til i tillegg til Windows Vista Home Premium SP1. Selv om vi takket nei til å installere dette, med tanke på testingen, slapp vi likevel ikke unna. Vi måtte derfor inn manuelt og fjerne det fra oppstart i MSCONFIG. Forøvrig gikk oppstart og installasjon prikkfritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer