Acer Aspire L3600

Acer frister med bedre utseende, mer ytelse og mindre størrelse.

Publisert
Sist oppdatert

Stue-PC eller Mediecenter-PC har vi testet noen av de siste årene, men de har liksom ikke slått helt an blant massene. Noe vi egentlig ikke har hatt så mye problemer med å forstå. Det å ha en datamaskin i stua krever en del - blant annet god nok ytelse, lav nok pris, ikke ta for mye plass, ikke lage for mye støy - og du må ha noe å koble den til.

Av erfaring vet vi at å koble en PC til en TV, da spesielt en gammel billedrørs-TV, kan være en smertefull opplevelse.

Men tiden går fort i vår digitale hverdag. De som for to år siden følte seg som pionerer innen LCD- og plasma-TV har nå blitt tatt igjen av naboen såvel som slekt og venner. Den dyre 32-tommeren som engang virket så stor har forlengst blitt forvist til soverommet, og en større, billigere og bedre har fått hedersplassen i stua.

Sjekk også: Prisfest på TV-markedet

Og samtidig med at flat-TV nå fått innpass i de hundretusen hjem utvides også selvfølgelig potensialet med stue-PCer, spesielt siden de siste modellene også har blitt langt mindre og mer elegante enn det som tidligere har vært normen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer