Acer Aspire L3600

Acer frister med bedre utseende, mer ytelse og mindre størrelse.

Publisert
Sist oppdatert

Stue-PC eller Mediecenter-PC har vi testet noen av de siste årene, men de har liksom ikke slått helt an blant massene. Noe vi egentlig ikke har hatt så mye problemer med å forstå. Det å ha en datamaskin i stua krever en del - blant annet god nok ytelse, lav nok pris, ikke ta for mye plass, ikke lage for mye støy - og du må ha noe å koble den til.

Av erfaring vet vi at å koble en PC til en TV, da spesielt en gammel billedrørs-TV, kan være en smertefull opplevelse.

Men tiden går fort i vår digitale hverdag. De som for to år siden følte seg som pionerer innen LCD- og plasma-TV har nå blitt tatt igjen av naboen såvel som slekt og venner. Den dyre 32-tommeren som engang virket så stor har forlengst blitt forvist til soverommet, og en større, billigere og bedre har fått hedersplassen i stua.

Sjekk også: Prisfest på TV-markedet

Og samtidig med at flat-TV nå fått innpass i de hundretusen hjem utvides også selvfølgelig potensialet med stue-PCer, spesielt siden de siste modellene også har blitt langt mindre og mer elegante enn det som tidligere har vært normen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.