Acer Aspire Revo 100

Dette er det klart smarteste mediesenter-PC vi har testet.

Acer Aspire Revo 100
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli lenge siden vi først lot oss fascinere av å kunne koble PC-en til TV-en. Temaet ble spesielt aktuelt etter at flate TV-er ble vanlig, med VGA-innganger, og etter hvert både høy oppløsning og enklere tilkobling via HDMI.

Mediesenter-PC-markedet har imidlertid aldri tatt helt av. Mye av grunnen, mener vi, skyldes at produktene rett og slett ikke har vært tilpasset godt nok. Windows har for eksempel ikke vært optimalisert for TV-bruk, prisene har vært høye, støy har vært en annen utfordring, for ikke å glemme mangel på gode styremuligheter.

Vi har tidligere konkludert med at ingenting slår trådløst tastatur og mus til stue-PC-er, men slett ikke alle er interessert i å ha slikt liggende på stuebordet.

Endelig modent?

Acer Aspire Revo 100 er kanskje produktet som kan snu opp ned på dette. Den lille sorte PC-en minner litt om enn en Playstation 2, (bare litt større med sine 30 x 18 x 2,5 cm). Den kan både ligge og stå oppreist, og til forskjell fra mange andre små PC-er vi har testet har den innebygd Blu-ray-spiller.

Rett under drevet i fronten sitter et lite kombinert multiberøringsfølsomt peke- og tastaturbrett som du kan løsne og bruke trådløst fra sofakroken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer