Acer Aspire S3

Rimelig ultrabook med god lagringskapasitet fra Acer.

Acer Aspire S3 er den foreløpig rimeligste 13,3"-ultrabooken, med en prislapp på godt under 7000 kroner. Den er også den med best lagringskapasitet, takket være en hybrid SSD/harddisk-løsning. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Acer Aspire S3 er den foreløpig rimeligste 13,3"-ultrabooken, med en prislapp på godt under 7000 kroner. Den er også den med best lagringskapasitet, takket være en hybrid SSD/harddisk-løsning. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ultrabook. Hvis du ikke har noe forhold til ordet, vil du garantert få det. Dette er navnet på en ny kategori PC-er. Ultratynne. Ultralette. Og med innmat som Intel har definert for at den skal få lov til å kalle seg ultrabook. Det vil garantert komme tilsvarende maskiner med utstyr fra konkurrenten AMD også på sikt, men de må altså hete noe annet.

Vi har allerede rukket å teste en konkurrerende ultrabook, Asus Zenbook UX31, og vi må nesten ta med siste generasjon Apple Macbook Air, som i bunn og grunn er en ultrabook, og selve malen for det rushet av ultrabooks vi vil se den kommende tiden.

ALLE de store PC-produsentene har ultrabooks i kjømda, og det ryktes at under CES i Las Vegas i januar vil det bli vist fram minst 50 nye modeller. Så hvis 2011 var året for nettbrett, setter i hvert fall PC-produsentene sin lit til at 2012 skal bli året for ultrabooks.

Les også: Her er PC-fremtiden

Skiller seg ut

Denne gangen har turen kommet til Acer, og deres første ultrabook, Aspire S3. Og for å si det med én gang, denne skiller seg temmelig mye fra Asus og Apple (som er temmelig like på hverandre), blant annet på pris. Inngangsmodellen er vesentlig billigere, og starter på godt under 7000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer