Acer Aspire Timeline U M3-581TG

Ultrabook med DVD-brenner, dedikert grafikk og 15,6" skjerm. Ja, du leste riktig.

Acer Aspire Timeline U M3 er det hele og fulle navnet på denne slanke modellen, som produsenten har valgt å kalle for Ultrabook. Foto: Alle bilder: Bjørn Eirik Loftås
Acer Aspire Timeline U M3 er det hele og fulle navnet på denne slanke modellen, som produsenten har valgt å kalle for Ultrabook. Foto: Alle bilder: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kalle Acers nye PC-er i Timeline U-serien for Ultrabooks, er vel kanskje litt drøyt - størrelsen tatt i betraktning. Men hvorvidt betegnelsen er korrekt eller ikke skal vi imidlertid ikke henge oss opp i her. Dette er uansert svært slanke og elegante PC-er, med 14 og 15,6" skjermer. Vi har sett nærmere på sistnevnte.

For å ta tykkelsen først: M3 måler like under 2 cm over det hele, noe som også er kravet fra Intel for å kalle PC-en for Ultrabook. Den er også utstyrt med SSD og Ultrabook-prosessor, vårt eksemplar er utstyrt med den populære Core i5-2467M ULV-prosessoren.

Samleside: Ultrabook

Noen vil kanskje reagere på at dette er førstegenerasjon Ultrabook-prosessor, for allerede i begynnelsen av juni kommer som kjent 2. generasjon, som bruker mindre strøm og som yter enda bedre - spesielt på grafikksiden.

Sistnevnte er imidlertid ikke noe problem med M3, den har nemlig både integrert Intel-grafikk (perfekt når det skal spares strøm) og Intel Geforce GT 640M-grafikk (perfekt til spilling i ny og ne).

Og hva mer? Jo, integrert DVD-brenner, for alle som ikke er helt klare for å pensjonere de optiske platene helt ennå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer