Acer CD-650P

Acer er en kjent PC-produsent. De er også kjent for sine ALi-brikkesett og PC-komponenter som CD-ROM-lesere, DVD-ROM-lesere og CD-brennere.

Publisert

Det første du legger merke til når du pakker Acer CD-650P ut av esken, er at den virker tung og solid. Den er faktisk tyngre enn de fleste CD-brennerne vi nylig har testet.

Det neste du legger merke til er den elektroniske-volumkontrollen. Istedenfor et mekanisk potentiometer, benytter Acer to knapper som justerer volumet opp og ned. Vi har stor sans for denne løsningen - endelig noe som skiller seg ut.

Bare 40X, dessverre

Etter et positivt førsteinntrykk, blir vi en smule skuffet når leseren ikke klarer den ytelsen den lover. I stedenfor å spinne helt opp i 50X, har den en perfekt kurve opp til 40X. Som grafen viser, er den omtrent identisk med 2215">Plextors 40X-leser. Det i seg selv er ikke noe dårlig resultat, men 50X er nå en gang 50X. Sammenligningen med 4802">Afreeys 50X-leser, viser at det faktisk er en del å hente på å nå 50X. De to leserne er naturligvis testet på nøyaktig samme vis med nøyaktig samme CD-plate.

Bare 8X på CD-R igjen!

Nedturen fortsetter når Acer, i likhet med alle de andre Taiwan-produserte CD-ROM-leserne vi har testet i det siste, nøyer seg med 8X på CD-R. Pioneer, Toshiba, Sony og mange andre viser jo gang på gang at det ikke er noe problem å lese CD-R-plater på full fart. Det er kanskje på tide å kalle dette Taiwan-syken! Unntaket er 2718">Asus 40X som riktignok sliter, men holder et langt bedre gjennomsnitt enn de andre fra Taiwan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer