Acer Extensa 367T

Acer Exctensa 367T er først og fremst billig. For 14.700 kroner (eks.mva naturligvis) får du en bærbar PC med 200 MHz prosessor, 2 GB harddisk og 32 MB minne. At skjermen ikke er blant de beste, kan man egentlig leve med.

Publisert

Tradisjonelt har ikke bærbare PCer med priser på under 15.000 kroner vært spesielt spennende. Vi har vanligvis hatt følelsen av at produsentene inngår litt for mange kompromisser for å komme såpass lavt i pris, og har dermed ofte blitt sittende med store, tunge, egentlig utdaterte maskiner. Acer Exctensa 367T er et langt skritt i riktig retning.

Neida, dette er ikke den letteste eller kraftigste PCen vi har sett. Men det dreier seg så absolutt om en fullt brukbar bærbar maskin, som -- med sin 200 MHz prosessor og 32 MB minne -- ikke kommer dårlig ut ytelsesmessig. Harddisken er treg, men kombinasjonen av brukbart grafikkort, kjapp CD-ROM-spiller og MMX-prosessoren, gjør at maskinen faktisk får en DinSide-indeks på høyde med langt dyrere maskiner.

Extensa 367T har innebygget lydkort, utgang for både tastatur og skjerm og USB-utgang. Den har to små høyttalere som ikke gir en så altfor bra lyd, men i tillegg har den utgang for ekstra høyttalere og inngang for mikrofon. Skriverutgangen gjør også nytte når man skal koble til den eksterne diskettstasjonen som følger med maskinen (man kan kjøpe egen plugg som gjør at diskettstasjonen og skriveren kan være plugget inn samtidig).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer