Acer har en liten på lur

Aspire One skal fronte Acers satsing på minibærbare.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at størrelsen teller, for de forskjellige utgavene av Asus' Eee PC - deres rimelige minibærbare - har vært svært populære i landene de har kommet ut.

Mens Asus har fått et godt fotfeste i mange land, har de ennå ikke fått ut Eee i Norge. Tidligere har de varslet at dette skal skje nå i juni, men frem til den er i butikken er jo ingenting sikkert.

Mange andre produsenter vil selvfølgelig ha sin del av kaka, og blir en norsk Eee PC ytterligere forsinket kan kanskje Acer glede seg over det. De kommer nemlig med en konkurrent ved navn Aspire One nå i løpet av sommeren.

De oppgitte spesifikasjonene er som følger:

8,9 tommers skjerm (1024x600 piksler)Intel Atom N270 prosessor (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache)Mobile Intel 945GSE Express brikkesettOperativsystem: Linpus Linux Lite Kommunikasjon: 10/100 Mbps LAN, WiFi 802.11 b/gMinne: 512 MB - 1,5 GBLagring: 8 - 80 GB Flash, minnekortlesere Webkamera: 0,3 MpLyd: Innebygde høyttalere og mikrofonBatteri: 3 og 6 cellerStørrelse: fra 24,5 x 17,0 x 2,9 cmVekt: fra 1 kg

Linpus og Open Office, Firefox samt mailprogrammer kun tar 1,5 GB av lagringsplassen på maskinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer