Acer Iconia Tab W500

Windows 7 er bra. Windows 7 på nettbrett? Ikke fullt så bra.

TUNG OG TREG: Acer Iconia Tab W500 veier nesten et kilo, og tar over et minutt å starte. For et nettbrett er ikke det pene tall. Foto: Øivind Idsø
TUNG OG TREG: Acer Iconia Tab W500 veier nesten et kilo, og tar over et minutt å starte. For et nettbrett er ikke det pene tall. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barn liker å få ting til å høre sammen som gjerne ikke hører sammen. Det er derfor du av og til kan høre lekehammeren smelle mot ting den absolutt ikke skal smelle mot, for eksempel for å få puslespillbiten til å innrette seg, selv om den egentlig hører hjemme et helt annet sted.

Det tar oss til dette nettbrettet. Acer Iconia Tab W500 er kun ikonisk i den forstand at den blir et godt eksempel på hvorfor ett operativsystem gjerne hører hjemme på en PC, mens et annet operativsystem trives best i et nettbrett.

W500 kommer med Windows 7, og da mener vi ikke en ufullstendig eller nedstrippet versjon: Den kommer med Windows 7. Acer har forsøkt å gjøre overgangen fra PC til brett så smertefri som mulig, blant annet gjennom et skjermtastatur og noen ekstra snarveier, men på samme måte som Ibux eller Paracet bare fjerner symptomer, og ikke det som faktisk forårsaker symptomene, klarer ikke disse små grepene redde nettbrettet fra et liv som bastard.

For tung - for tykk

Av og til kan utseendet skjule at innsiden ikke tåler dagens lys (tror du neandertalerne i Paradise Hotel hadde kunnet slippe ut den ene ordprompen mer stinkende enn den andre på TV hvis de hadde vært støgge?), men dessverre: Iconia Tab W500 gir oss ikke mye å jobbe med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer