Acer klar med 3D-bærbar

Acer lanserer bærbar PC som gir helt spesielle visuelle opplevelser.

Acer klar med 3D-bærbar
Publisert
Sist oppdatert

Stockholm, DinSide Data: Vi skal ikke spekulere i hvorvidt dette kommer til å bli allemannseie, men det ser unektelig ganske kult ut.

Vi snakker om en bærbar PC der bildene og vinduene svever utenpå hverandre, og der bildet på den tynne skjermen ser ut til å være minst en meter dypt.

Modellen som er førstemann ut heter Acer Aspire 5738D, og du får ikke særlig glede av effekten med mindre du bruker de medfølgende 3D-brillene. Den tredimensjonale opplevelsen har blitt mulig takket være disse, i kombinasjon med et LCD-panel som er utstyrt med en spesiell 3D-film.

Programmer følger med

Ferdig installert ligger en pakke bestående av multimediespiller, bildeviser og noen 3D-spill.

Mediespilleren sørger for at bilder og videoer automatisk får 3D-effekter, og det følger også med et verktøy som i følge Acer skal gjøre det mulig å få 3D-effekter også i spill og applikasjoner som støtter DirectX 9 og nyere.

PC-en kan også brukes uten 3D-effekter, og da som en "vanlig" bærbar med 15,6" skjerm med oppløsining på 1366 x 768 piksler, Intel Core 2 Duo -prosessor, 2 eller 4 GB minne, og harddisk på inntil 500 GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer