Acer klar med Timeline

Den nye Aspire Timeline-serien fra Acer har ikke bare et lekkert ytre, batterilevetiden er også utenom det vanlige.

Acer klar med Timeline
Publisert
Sist oppdatert

(Amsterdam, DinSide Data): Det er mange år siden vi satte store spørsmålstegn ved bærbare PC-er med 2-3 timers batterilevetid, men utrolig nok er det ikke uvanlig at helt nye maskiner i 2009 fortsatt har batterier som kaster inn håndkledet etter kun et par timers drift.

Nå er det imidlertid mye som tyder på at vi står foran et gjennombrudd, mye takket være LED-baklyste LCD-skjermer, mindre strømkrevende prosessorer, brikker og SSD-er.

Hele dagen

Og hvis den nye Aspire Timeline-serien fra Acer holder det den lover, så er det snart ikke så farlig om du skulle glemme igjen strømforsyningen hjemme en morgen du har det travelt på vei til arbeid, for her skal du kunne jobbe hele dagen - og vel så det - på batteridrift.

Hele 10 timers levetid ved normal bruk, og muligens enda lenger, hevder Acer at de nye Timeline-maskinene kan by på - vel og merker hvis du velger SSD i stedet for harddisk. Velger du harddisk må du nøye deg med åtte timer, noe som også må sies å være særdeles bra.

Små og lette

Serien består i første omgang av tre maskiner, alle med 16:9-skjermer. Minstemann er en 1,6 kg tung 13,3-tommer, mellom-modellen er en 14-tommer på 1,9 kg, mens storebror har 15,6-tommer skjerm og veier 2,4 kg. Alle skjermene er naturligvis blanke. Tastaturløsningen er også interessant, den er helt flat med adskilte taster, ikke ulikt slik vi er vant med fra Apple MacBook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer