Acer med bredside mot nettbrett

Hvorfor satse på én hest når det finnes flere?

Acer med bredside mot nettbrett
Publisert
Sist oppdatert

Nettbrett, eller pads - har det blitt etablert noen standard? Er det noen faste kriterier for hva den skal være og kunne gjøre? Selv om Apple dominerer for tiden er det ikke dermed sagt at dette er et perfekt og riktig produkt for alle og i all framtid.

Skal man ta i litt, så representerer ikke iPad i seg selv noen stor innovasjon. Den skjedde da de utviklet iPhone, en iPad er strengt tatt ikke annet enn en diger iPhone som du ikke kan ringe vanlige mobilsamtaler med. Størrelsen alene gjør den uten videre mer egnet til mange bruksområder hvor iPhone blir for smått, men teknisk sett er det nesten samme sak.

Bruksområder

Mange mener at et nettbrett er overflødig, siden de allerede har en bærbar. Når de er på farten er de avhengig av å kunne gjøre mer enn nettbrettet tilbyr. Selv med eksternt tastatur er det knotete å gjøre ting som er helt enkelt og rett fram på en bærbar. Bare det at du ikke kan ha to programmer oppe samtidig i vinduer, og ikke noe synlig område med felles tilgang til filer, gjør det tungvint å jobbe.

Samtidig er det klare fordeler med nettbrett når du skal lese eller surfe, spille eller annet som krever mindre input fra brukeren. Da er tastaturet på en vanlig bærbar bare i veien

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer