Acer Timeline AS5810T

Slank, elegant, lang batteritid og lav pris - vi har testet

Publisert
Sist oppdatert

Timeline-serien fra Acer består av tre modeller i forskjellige størrelser, du kan lese vår forhåndsanmeldelse i denne artikkelen.

Den minste er en 1,6 kg tung 13,3-tommer, mellom-modellen er en 14-tommer på 1,9 kg, mens den største har 15,6-tommer skjerm og veier 2,4 kg. De er så vidt over 3 cm tykke i bakkant målt fra bordplaten og opp. Dybden er henholdsvis 23, 24 og 26 cm og bredden 32, 24 og 38 cm.

I tillegg til et stilig design, med slanke og rene linjer, er det strømeffektiviteten som har fått fokus i denne serien. Både prosessor, grafikk og skjerm er av den strømsnille typen, i tillegg er det ekstrafunksjoner som setter ned strømforbruket ytterligere.

Storebror

Vi testet den største modellen, som har en bredskjerm med oppløsning på 1366x768. Dette er den nye "folkeoppløsningen", med samme relative dimensjoner som de fleste flat-TVer. Overflaten er blank, som er den rådende trenden blant bærbare for privat bruk.

Skjermen er lyssterk og flott, og fungerer utmerket til film og visning av bilder. Til generell bruk der det er grei plass fungerer den også fint. Generelt er denne type skjermer med TN-panel mindre egnet på fly og andre steder hvor du ikke har plass til å vinkle skjermen for optimalt bilde og fargebalanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer