Acer TravelMate 512T

Elegant og en smule futuristisk kan være en god beskrivelse av designet på denne maskinen. Fronten preges av to høyttalere, smarte linjer og elegante detaljer. Maskinen er også attraktiv fordi den har god ytelse og lang batterilevetid.

Publisert

TravelMate 512T er verken smal eller tung, og tilhører derfor den vanligste typen bærbare PCer: maskiner som skal passe inn i de fleste brukssammenhenger og til de fleste arbeidsoppgaver.

Spesifikasjoner

Acer TravelMate 512T har en vanlig 12"-skjerm som viser 800x600 piksler med opp til 16,7 millioner farger. Tastaturet er av litt over gjennomsnittlig størrelse for denne testen. Og både vekt og volum er også over gjennomsnittet: Vekten er 3,06 kg (15% over gjennomsnittet i testen) og volumet er 3809 cm3 (30% over gjennomsnittet).

Spesifikasjonene er tilsynelatende ganske bra. En Celeron-prosessor med klokkehastighet på 366 MHz er ikke dårlig for denne prisklassen. Men internminne på 32 MB og harddisk på 4 GB er derimot helt på det jevne, og maskinen vil bli mye bedre med mer internminne.

TravelMate har en styreflate med to avlange knapper plassert foran tastaturet. Det er i det hele tatt god plass foran tastaturet, og det er derfor god plass til å hvile håndleddene mens du skriver.

Helt i front finner du et eget kontrollpanel for CD-ROM-spilleren. Dette minner om kontrollpaneler som du ellers ser på bærbare CD-spillere, og det er avspilling av musikk-Cder Acer her har i tankene. Et lett tilgjengelig uttak for høretelefoner gjør at du slipper å måtte oppleve musikken fra mikroskopiske PC-høyttalere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer