Acer Travelmate 621XC

Acer er med i toppsjiktet av store produsenter av bærbare PCer. Maskinene deres bærer preg av gjennomtenkt design med vekt på brukervennlighet og ergonomi. Innebygd i denne maskinen er også ekstrem sikkerhet, perfekt for reisende forretningsfolk.

Publisert

Av og til hender det at langfingrede tyver nasker til seg dine dyrebare ting når du er på reise, og det er for eksempel ikke rent få mobiltelefoner som forsvinner hvert år. Dessverre er dette et problem med bærbare PCer også, siden de er lette å ta med seg hvis man ikke er oppmerksom. Acer har kommet opp med en elegant løsning som gjør at tyven ihvertfall ikke får tilgang til dine dyrebare data med sin Smartcard-løsning som du kan aktivere hvis du ønsker det. Mer om dette senere i denne artikkelen.

Førsteinntrykk

Vi mottok en fyldig eske fra Acer, som i tillegg til PCen var full av manualer, CDer for gjenoppretting og en del kabler. Men det første som møtte oss var et ark med en sterk advarsel på mange språk om at harddisken kunne beskyttes med et passord for å hindre tilgang, og at du aldri, aldri (med fet skrift) måtte finne på å glemme dette. Smått engstelige lette vi for å sjekke om det var spor av et trykt passord på noe av dokumentasjonen, men da vi startet maskinen viste det seg at dette ikke var aktivert. Kanskje en idé å tone ned advarselen på dette arket litt slik at folk vegrer seg for å skru på sin nyervervede PC?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer