Acer TravelMate 723TX

Acers kraftigste bærbare PC er definitivt en alt-i-ett maskin, hvor innbygget DVD-spiller og TV-utgang kommer som tillegg til svært kraftige spesifikasjoner. Men blir dette totalt sett en god løsning?

Publisert

Bærbare alt-i-ett maskiner er en egen kategori av PCer for brukere som har behov for et komplett, flyttbart kontor. Slike maskiner må fungere bra både på reise og kontoret, og bør dessuten være ekstra solide slik at ikke harddisken med alle sine verdifulle dokumenter blir ødelagt.

Spesifikasjoner

TravelMate 723 har en 14,1”-skjerm, som kan vise opp til 1024x768 piksler med 24-bits oppløsning (millioner av farger). Tastaturet er av normal størrelse (300 cm²), samtidig som maskinen tilhører den tyngre delen av skalaen, med en vekt på 3,5 kg, og nærmere 4 kg når du tar med deg strømforsyningen i tillegg. Og med et volum på hele 3989 cm³ er dette den største maskinen vi har testet så langt.

De tekniske spesifikasjonene er helt i teten av hva du kan få i bærbare PCer i dag. Kombinasjon av den kraftigste bærbare prosessoren som finnes på markedet, 10 GB harddisk og 64 MB internminne er et godt utgangspunkt for våre ytelsesmålinger.

Denne modellen kan oppgraderes med en 2X DVD-spiller, som har samme ytelse for CD-plater som den vanlige CD-spilleren. Og med S-VHS-utgang vil du kunne koble maskinen direkte til nesten alle nyere TVer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer